Tidligere hunde

Hos Linellie's har vi den ideologi, at her  bor kun ganske få hunde. Hundens liv og trivsel er i centrum. Vores hunde er en del af vores daglige familieliv og tager med os på ferie osv. Vores hunde er på daglige gåture i skoven eller ved stranden og vi nyder det alle sammen. Vi bor naturskønt og benytter det i stor grad sammen med vores hunde. 
 
Vi har pensioneret mange af vores skønne hunde i familie vi kender eller hos nogle der har haft hund herfra før. På den måde kan vi stadig følge med i resten af deres liv, og holde antallet af hunde i hjemmet på max 4.
 
Her er lidt billeder af forskelige hunde der har beriget vores liv med kærlighed og dejlige minder. Nogle har fået hvalpe her også, mens andre aldrig helt er nået dertil.
 
Linellies Let Karma Go aka Sille har vi selv opdrættet for at skulle bruge hende i vores fremtidige avls arbejde. Sille har dog haft en svær start på livet med smerter pga vokseværk. Dette har igennem tiden påvirket hendes søde temperament så hun er blevet en mere forsigtig hund. Af den grund valgte vi at finde en anden helt rigtig familie til hende i Odense. En stille og rolig familie der var helt perfekt for skønne Sille. Sille har heldigvis ingen smerter mere efter adskillige behandlinger. Nu nyder hun livet hos Chrisitna, Jens og Emilie. 
 
 
 
 
Angels Pride Skywalker LUKE 
 
Luke er en helt special hund. Han er ud af super fine og sunde linier. 
 
En af de hunde jeg har opnået mest med i udstillings ringen. En herlig, sund og smuk dreng. Han bor i Estland efter jeg besluttede kun at have tæver hjemme og ville drosle ned på min aktiviteter i ringen og fokuserer mere på selve opdrættet. 
 
Luke er hjerte, Pl, Dna, Øjen og SM FRI.
 
 
 
 
Denne skønne hanhund var vores første, og kommer fra Tyskland. Edward vom Paulinenhof kaldet Eddy. Han er en skøn dreng med dejligt kærligt temperament. Han er undersøgt på hjerte, øjne, knæ og dna da vi brugte ham i avl. Eddy er far til flere kuld hvalpe, og deri blandt vores A kuld.
 
Han bor nu sammen med en af vores hvalpe efter Nellie og ham selv, ved Lene og Jørn i Århus. De deltager tit i de gåture jeg arrangerer, og det er altid dejligt at se de to drenge.
Denne lækre tri-color hanhund er Wessel. Han kommer oprindeligt også fra Tyskland. Han er en solid, kompakt hanhund, velbygget og bevæger sig godt. Wessel er undersøgt for hjerte, øjne, knæ, dna og sm v 1½ år, da vi brugte ham i avl. Wessel er far til vores B og D kuld.
 
Nu bor han v Helle og nyder sit otium som sofa hund og trænings hund.
Tipsy Time vom Welfenhof, kaldet Tipsy, Tipper, Tipper-lippen. Tipsy er fra Tyskland v Simone Frankenberg. Skøn glad hund, med et super moderinstinkt. Hun er mor til vores dejlige C kuld. Tipsy fik desværre livmoderbetændelse efter sit først kuld og blev steriliseret. 
Dette er vores første tæve Nellie aka Pringel's Top Model fra Sverige. Nellie er en special dame, og meget knyttet til sin familie. Hun er meget lydig, trænings villigt og generelt meget arbejdssom.
Nellie er mor til vores A, D og E kuld og er nu pensioneret. Nellie er undersøgt på hjerte, øjne, kmæ og dna mens hun var i avl her hos os.
 
Nu bor Nellie i Hammel hos Lillian og Kurt, et ældre ægtepar, der har en anden cavalier også. Her sover hun i sengen, er med på camping og bliver forkælet. Det er en fornøjelse at besøge hende og opleve hvor godt hun har det, og se at hun stadig kan kende sin gamle familie.
Her har vi så Mailey. Hun var en særlig hund for os, og den yngstes ynglings tæve. Hun hedder Pringel's Make My Day fra Sverige. Hun er mor til vores B kuld. Desværre blev Mailey alvorlig syg ret pludselig da de små var 2 uger gammel, faldt om og var 10 timer på bordet ved vores dygtige dyrlæge, men vi tabte kampen :-( Dette er noget af det hårderste vi har prøvet. Ikke blot at miste et familie medlem men at jeg skulle agerer mor for disse små hjælpeløse hvalpe. Heldigvis gik det faktisk godt, og de blev skønne hvalpe med gå-på-mod i livet. Tipsy overtog moder rollen da de var fra-vendet "min" mælk og opdragede dem.
Denne skønhed er Ronja. Hun kommer fra Tyskland. den skønneste, milde og kærlige tæve. desværre havde Ronja en mindre øjenfel så hun skulle ikke i avl. Hun bor ved Pia i Ålborg og nyder sit liv. Ronja var så speciel for os og hun er savnet.
De sidste to skud på stammen er fra irland og Tyskland. Disse to piger var vores nye håb, men begge fik en ikke godkendt SM scanning. Zizzi bor hos en af vores hvalpe købere og Bunny bor hos nogle venner. 
Linellie's | Allingåbro - Djursland | Tlf.: 20861077