Cavalier King Charles Spaniel

Cavalieren er en lille hund med et smeltende udtryk, der kan gøre enhver blød i knæene. Det er en alsidig hund med mange anvendelses muligheder. Det er en selvskabshund, og den nyder at være tæt med sin familie, og trives dårligt med at være overladt til sig selv for længe ad gangen. 
 
 Cavalieren er en evig glad, logrende ven og den vil følge dig overalt. Det er den perfekte familiehund, da den passer til enhver familie, hvad enten du bor alene i lejlighed eller på en gård. Det er en super god hund til børn, da de selv kan gå ture med den, samt træne den også. 
Den er let at træne med dens blide væsen, og please-adfærd. Den er som regel rigtig glad for agility og rigtig god til det. 
 
Det der gør cavalieren til en dejlig familie hund er, at den altid indpasser sig sin families vaner. Vil du i skoven og løbe 10 km den ene dag, så følger den rask med. Vil i ligge i sofaen og hygge, smider den sig på ryggen og snorker med. Det er en SELSKABS hund og hvad du end laver så følger den glad med.
 
Kort sagt er cavalieren en alsidig og perfekt familie hund.

Min passion - et seriøst stueopdræt

Vores opdræt omfatter ganske få hunde, der bor som elskede familie medlemmer, og de er nøje udvalgt som gode repræsentanter for racen, hvad angår exteriør, sundhed og temperament.
Vi er en familie på 5, Line(38), Jes(48) og Ditte(18), Jakob(15) og Sebastian(13).
 
Vi bor i et dejligt hus på Djursland, Danmarks næse, tæt ved strand og skov. Jeg går hjemme, grundet skader efter et trafikuheld. Jeg beskæftiger mig meget med denne skønne hobby, at have hund, at avle skønne hunde, og på anden vis nyde disse 4-benede familie medlemmer.
 
Dette er min passion, og jeg går helhjertet ind i denne hobby, og brænder for at gøre racen endnu bedre. Jeg deltager i mange arrangementer og nyder dette. Jeg har fået så mange gode venner oplevelser som jeg ikke vil være foruden.
 
For mig er et godt opdræt en god blanding af passion, hjerte og fantastiske venner, så bliver det ikke bedre.

Vi har altid tid til en uforpligtende snak

I er altid velkommen til at give os et ring, eller sende os en mail hvor i fortæller om jeres ønsker og spørgsmål omkring racen. 
 
Jeg vægter sundhed og temperament, samt prægningen af mine hunde og hvalpe højest. Sundhed ligger mig meget på sinde, og hver hund vil blive undersøgt før den går i avl. Jeg ønsker en tæt kontakt med de  familier, der ønsker en hvalp herfra. Jeg udsender et hvalpehæfte med mange gode informationer inden første besøg, og forsøger at matche kommende familie med den rette hvalp.
Jeg rådgiver hele hundens liv, hjælper hvis jeg kan, og passer hvis muligt. Jeg laver ofte fælles gåture for mine hvalpekøbere, og hunde venner og nyder at se både 4 og 2 benede igen.
 
Et uforpligtende besøg er altid hyggeligt, og en god ide, før i vælger hvilken opdrætter i kunne tænke jer at købe jeres nye familiemedlem fra.
 
Kennel Linellie's
Line og Jes
Linetrunte@yahoo.dk 
Linellie's | Gyvelskrænten 12, Allingåbro - Djursland | Tlf.: 52401064